Wednesday, October 3, 2018

5 καλύτερα (δωρεάν) μαθήματα ανάπτυξης ιστού για αρχάριους

Ίσως μια από τις πιο συναρπαστικές προοπτικές για την είσοδο σε έναν τομέα όπως η ανάπτυξη ιστού είναι η δυνατότητα να μπει απλά σε αυτό αμέσως. Σε αντίθεση με πολλά επαγγέλματα που απαιτούν μήνες ή και χρόνια εκπαίδευσης, με την ανάπτυξη ιστοσελίδων μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε σήμερα αν νιώσετε την πυρκαγιά της μάθησης και της ανακάλυψης που καίγεται κάτω από τα πόδια σας!

Μαθήματα web development

Το καλύτερο μέρος για να αρχίσετε να αισθάνεστε για το πώς λειτουργεί η ανάπτυξη είναι τα πολυάριθμα δωρεάν, αυτο-καθοδηγούμενα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα ανάπτυξης ιστοσελίδων που καλύπτουν τα πάντα, από τις βασικές εισαγωγές προγραμματισμού στις βέλτιστες πρακτικές ανάπτυξης. Παρακάτω θα ρίξουμε μια ματιά στην κρέμα των μαθημάτων ανάπτυξης ιστοσελίδων καλλιέργειας και υπογραμμίστε τι μπορούν να προσφέρουν οι καθέναν και μια επιλογή από τους καλύτερους συνδέσμους ή εργαλεία για να τα ελέγξετε.

1. Codecademy. (επίσκεψη)
Buy domain from Namecheap 

Το Codecademy παρέχει μια σειρά από αυτο-καθοδηγούμενα σεμινάρια για αρχάριους για να μάθουν τα βασικά του προγραμματισμού ανάπτυξης ιστοσελίδων. Ένα περιβάλλον περιήγησης που αναπτύσσεται σε αυτό το περιβάλλον δημιουργείται όπου μπορείτε να μάθετε τις βασικές δομές του κώδικα front-end όπως το HTML και το CSS, προτού προχωρήσετε στις γλώσσες back-end όπως το Ruby on Rails και το Python.

2. Δίκτυο προγραμματιστών Mozilla (επίσκεψη)

Ενώ η διεπαφή είναι λίγο ασαφής και η εύρεση σχετικών άρθρων μπορεί να είναι κάπως προκλητική, ο ιστότοπος HTML5 Rocks - ο οποίος δημιουργήθηκε από την Google - παρέχει μια ευρεία συλλογή άρθρων και σεμιναρίων σε όλα τα θέματα ανάπτυξης ιστοσελίδων, με στόχο το κοινό από αρχάριους έως προηγμένες προγραμματιστές.

3.HTML5 Rocks (επίσκεψη)

Ενώ η διεπαφή είναι λίγο ασαφής και η εύρεση σχετικών άρθρων μπορεί να είναι κάπως προκλητική, ο ιστότοπος HTML5 Rocks - ο οποίος δημιουργήθηκε από την Google - παρέχει μια ευρεία συλλογή άρθρων και σεμιναρίων σε όλα τα θέματα ανάπτυξης ιστοσελίδων, με στόχο το κοινό από αρχάριους έως προηγμένες προγραμματιστές.

4. Μια λίστα εκτός (επίσκεψη)

Avoid Ένα από τα πιο επαγγελματικά και ενημερωμένα ηλεκτρονικά περιοδικά που απευθύνονται άμεσα σε προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων, το A List Apart φιλοξενεί μια πληθώρα εξαιρετικών άρθρων που ασχολούνται με τα πάντα, από την κωδικοποίηση και τις τεχνικές σχεδιασμού και εμπειρίας χρήστη. Εάν θέλετε να κάνετε λίγο φως ανάγνωση και να μάθουν από την εμπειρία και τις συμβουλές των άλλων εμπειρογνωμόνων στον τομέα, περιήγηση στα άρθρα εδώ είναι μια μεγάλη πηγή. 

5. Κωδικοποίηση του Προετοιμασία Αλγορίθμου Dojo (επίσκεψη)

Για τους νέους προγραμματιστές, είναι τόσο απίστευτα σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους αλγόριθμους προγραμματισμού όσο το δυνατόν νωρίτερα - τόσο πολύ ώστε να γίνουν δεύτερη φύση.

     Μην χάσετε ... Κωδικοποίηση Το Dojo δημιούργησε μια δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης αλγορίθμων που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τους κωδικούς μυών και τα βασικά στοιχεία για την κωδικοποίηση των νυχιών σας πριν καταδυθείτε στην εκμάθηση του κώδικα! Η πλατφόρμα εκπαίδευσης αλγορίθμων θα σας οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα που θα γίνουν πιο προκλητικά καθώς τα επίπεδα προχωρούν. Μετά από κάθε πρόκληση, υπάρχει ένα βίντεο με έναν εκπαιδευτή κωδικοποίησης Dojo ο οποίος περπατάει μέσα από τον τρόπο με τον οποίο θα λύσει προσωπικά τον αλγόριθμο.

Bonus Συμβουλή & Πόροι: Βελτιώστε τις γλώσσες προγραμματισμού:


Web hosting from nemecheap
Αφού έχετε πάρει τα πόδια σας υγρό στα βασικά της ανάπτυξης ιστοσελίδων, πιθανότατα θα ξεκινήσετε τη μετάβαση προς έναν πιο back-end προγραμματισμό. Σε αυτό το σημείο, θα χρειαστεί να επιλέξετε γλώσσα και να μας εμπιστευτείτε, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να επιλέξετε. Ωστόσο, προτού εγκαταστήσετε ένα, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας για να βρείτε τη σωστή εφαρμογή - όχι όλες οι γλώσσες είναι ίδιες. Διαφέρουν ως προς τη δυσκολία, τη χρήση στη βιομηχανία, την εύκολη πρόσβαση, τη ζήτηση στην αγορά και πολλούς άλλους παράγοντες.

Για να βοηθήσετε στην αναζήτησή σας, δημιουργήσαμε ένα σύνολο εισαγωγικών οδηγών για τις κορυφαίες γλώσσες προγραμματισμού στη βιομηχανία: Python, Ruby, JavaScript (MEAN stack), .NET Core, Java και React.


Κάντε κλικ ΕΔΩ μαθηματα web development στην ελληνική γλώσσα

για ταξίδια και τουρισμό santorini-privatetour

No comments:

Post a Comment